华为全球旗舰店
华为全球旗舰店


建筑外观


历经85年历史变迁,南京大楼迎来新的篇章,华为全球旗舰店。旗舰店最大程度留下历史建筑的原始韵味,外立面完全保留砖面样式,将传统与现代相结合,营造出令人眼前一亮的建筑风格。

After 85 years of historical changes, Nanjing building ushered in a new chapter, Huawei's global flagship store. The flagship store leaves the original charm of the historical building to the greatest extent, and the facade completely retains the brick face style, combining the tradition with the modern, creating a dazzling architectural style.






中庭设计


Huawei Community,南京大楼原本的“天井”以大气高级的设计回归。值得一提的是,步梯连接着各楼面,模拟日光的灯顶让“日光”倾泻而下,在这里可以随性地坐在台阶上,聊天、学习交流

Huawei community, the original "patio" of Nanjing building returns to the advanced design of atmosphere. It is worth mentioning that the step ladder is connected with each floor, and the lamp top simulating sunlight makes "Sunlight" pour down. Here, you can sit on the step randomly, chat, learn and communicate




一体化装配运用


墙面地面一体化金磨石运用,使室内整体感大幅度提升,金磨石光滑平整的优点在中庭灯光的映衬下得到完美体现

The integrated use of terrazzo on the wall and floor greatly improves the overall feeling of the room. The smooth and flat advantages of terrazzo are perfectly reflected in the atrium light




金磨石楼梯运用


大堂楼梯整体金磨石运用,使地面与楼梯得到完美衔接,楼梯贴面圆弧角处理展现典跃金磨石极致工艺

The overall use of terrazzo in the lobby stairs makes the ground and stairs perfectly connected. The arc angle treatment of stair veneer shows the ultimate craft of the classic terrazzo





金磨石色彩图案运用


多样的色彩和无限的搭配增添了金磨石的设计要素,华为旗舰店整体以大气舒适为设计理念,以白色金磨石为基底,图案采用金色与黑色的混搭,运用线条的美感展现其设计理念,这也是金磨石地面优于其他地面的体现

Various colors and infinite collocation add the design elements of the terrazzo. Huawei flagship store takes atmospheric comfort as the design concept, white terrazzo as the base, gold and black are used to mix the patterns, and the aesthetic feeling of lines is used to show its design concept, which is also the embodiment of the terrazzo floor superior to other floors